Elever i firmaet

For Ferslev/Skørping Entreprenør A/S er det vigtigt at uddanne dygtigt og stabilt arbejdskraft til fremtidens arbejdsopgaver. Ferslev/Skørping Entreprenør A/S er en virksomhed i stigende vækst, hvilket betyder at det oftest går stærkt for sig. Men stadigvæk har bibeholdt firmaets værdier med ordentligt arbejdes og personale forhold for alle medarbejder, lige såvel som kommende elever.

Ferslev/Skørping Entreprenør A/S uddanner Anlægsstruktør, Godschauffør og Entreprenørmaskinmekaniker eller lignende uddannelser. Det er firmaets mål at uddanne 2 elever/lærlinge om året - skal du være en af dem, skal du være mere en velkommende til at sende en skriftligt ansøgning til Ferslev@maskinstat.dk eller ringe på 98 38 17 72, for at høre nærmer om dine fremtidige muligheder i Ferslev/Skørping Entreprenør A/S.

Hvis det har vækket din interesse og mener det er noget for lige netop dig, skal du være klar på at arbejde under åben himmel i alt salgs vejr. Udover at være faglig dygtigt til dit fag skal du også være åben, ærlig og smilende, samt tage en enhver udfordring med et smil på læben. Samtidig med at du er service minded over for kunder og kan være en del af det fællesskab, som medarbejderne i Ferslev/Skørping Entreprenør A/S har med hinanden.

Ferslev/Skørping Entreprenør A/S gælder sig til at høre fra dig - tøv ikke med at kontakte os, ring eller send en ansøgning allerede i dag.

Henrik Sodemann

Entreprenørmaskinmekaniker

Casper Lykke Jensen

Matriel MekanikerAdresseoplysninger

Ferslev / Skørping Entreprenør A/S

Nøvlingvej 264

9230 Ferslev, Svenstrup

Kontaktoplysninger

Tlf.: +45 98 38 17 72

Mobil: +45 40 58 17 72

Mail: ferslev@maskinstat.dk