Udlejning af maskiner​

Ferslev/Skørping Entreprenør A/S har en stor og moderne maskinpark med mange forskellige maskiner, til hvert sit formål, som du har mulighed for at leje.

- Der udlejes bl.a. en mindre mobil knuser til grenaffald, som med en bredde mindre en låge på 150 cm, sagtes kan komme ind gennem de fleste døre, til både have og terrasser mm. Selve knuser spændes blot efter din egen bil(kræver at den har anhængertræk), ligesom med en almindelig trailer og så er du ellers klar.

- Der er også mulighed for at leje container, til både affald eller til opbevaring af arbejdes redskaber og værktøj eller noget helt andet, så kan Ferslev/Skørping Entreprenør A/S tilbyde udlejning af container i alle former og afstøbninger.

- Sugespids anlæg kan også lejes til sænkning af grundvandet ved f.eks. nybyggeri.

- Ydermere er der også mulighed for at leje skiltevogne, ved arbejde på eller ved vej, samt buffervogn for sikkerheden ved arbejde på eller ved vejen.

Så står du eller dit firma og mangler nogle container, maskiner eller noget helt tredje som ikke er nævnt her, så tøv ikke ring på 98 38 17 72 eller send en e-mail på ferslev@masknistat.dk, for at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde af maskiner og udstyr, samt få et uforpligtende tilbud på lige netop din forespørgsels – vi glæder os til at høre fra dig.

Adresseoplysninger

Ferslev / Skørping Entreprenør A/S

Nøvlingvej 264

9230 Ferslev, Svenstrup

Kontaktoplysninger

Tlf.: +45 98 38 17 72

Mobil: +45 40 58 17 72

Mail: ferslev@maskinstat.dk