Elever

Har du interesse?

For Ferslev/Skørping Entreprenør A/S er det vigtigt at uddanne de unge mennesker der har en interesse inden for vores branche.

Vi har stor interesse i at hjælpe de unge videre med deres uddannelse indenfor Entreprenørbranchen. Ferslev/Skørping Entreprenør A/S er en virksomhed i stigende vækst, hvilket betyder at det oftest går stærkt og derfor søger vi gerne nye lærlinge. Selvom det går stærkt, har vi stadigvæk fokus på firmaets værdier som blandt andet er ordentlige arbejds- og personaleforhold for fastansatte medarbejdere, lige såvel som kommende lærlinge.

Hvis det har vækket din interesse og mener det er lige noget dig, skal du være klar på at arbejde under åben himmel, i alt salgs vejr. Udover at være faglig dygtig til dit fag, skal du også være åben, ærlig og imødekommende, samt tage enhver udfordring med et smil på læben. Samtidig skal du være serviceminded over for kunder og tage del i det fællesskab, som medarbejderne i Ferslev/Skørping Entreprenør A/S har med hinanden.

Ferslev/Skørping Entreprenør A/S uddanner vi anlægsstruktører, godschauffører og entreprenørmaskinmekanikere eller lignende uddannelser. Det er firmaets mål at uddanne to lærlinge om året - skal du være en af dem, er du være mere en velkommen til at sende en skriftligt ansøgning til ferslev@maskinstat.dk eller ringe på 

98 38 17 72, for at høre nærmere om dine fremtidige muligheder i Ferslev/Skørping Entreprenør A/S.

​Vores nuværende elever:

Frederik Bertelsen- I lære som chaufførelev​

Anthon Lykke Brøndum - I lære som entreprenørmaskinmekaniker​

Johannes Bisgaard Jørgensen - I lære som anlægsstruktør​

Kontakt

Ferslev / Skørping Entreprenør A/S​

​Nøvlingvej 264, Ferslev, 9230 Svenstrup

CVR: 25821386

Telefon: +45 98 38 17 72

Mobil: +45 40 58 17 72

E-mail: ​ferslev@maskinstat.dk

Læs cookiedeklaration​

Brug for en specialist?

Bestil service nu!

+45 98 38 17 72