Vi er IKKE STØRST - MEN BEDST

​Ferslev/Skørping Entreprenør A/S er et veletableret firma, som har mange års erfaring inden for entreprenørbranchen. Vi kan med stort smil og stolthed sige at vi har været inden for branchen i hele 30 år.


Vi beskæftiger til daglig 10-15 medarbejdere, som udfører mange opgaver indenfor vores fag, såsom udgravning af grunde, sætning af sokkel, knusning af beton, mobil knusning af grene, kloakarbejde og vognmands kørsel.
Ja, listen er lang over de mange forskellige opgaver, som vi udfører.

Vi her i, Ferslev/Skørping Entreprenør A/S er så heldige at have været med til at uddanne mange elever igennem årene, primært unge mennesker som vil have struktør- eller chaufføruddannelsen. Siden 2015 er vi, i firmaet blevet godkendt til at have to lærlinge til uddannelse i specialet Entreprenørmaskinmekaniker.

Alle vores kompetente medarbejdere, har mange års erfaring inden for entreprenørbranchen, eftersom de har været ansat ved firmaet i mange år. De er uddannet indenfor forskellige fagområder og kan derfor deres fag til hudløshed. Det gør, at de nemt kan varetage mange forskellige arbejdsopgaver i firmaet, og for dig som kunde, med vores moderne maskinpark.​

SØGER DU LÆRE​PLADS?

Vi har stor interesse i at hjælpe unge mennesker videre med deres uddannelse indenfor Entreprenørbranchen. Og derfor står vi klar, hvis du skulle have interesse i en læreplads hos os.
Gå gerne ind under vores medarbejdere i menulinjen og læs om vores nuværende elever. Vi ser frem til at høre fra dig.​

SÅDAN GØR DU:

​Send en ansøgning via mail ferslev@maskinstat.dk

​ADRESSEOPLYSNINGER

Ferslev / Skørping Entreprenør A/S

Nøvlingvej 264

9230 Svenstrup J

KONTOR ÅBEN​

Man - Fre   ​07:30 - 15:30

Lør - Søn    LUKKET