alt slags jordarbejde

jordarbejde

Ferslev/Skørping Entreprenør A/S råder over en stor maskinpark som bl.a. består af minigraver, gravemaskiner, gummigede og dozer til alle former for jordarbejde.

Vi gør klar til byggemodning, parkeringspladser og meget andet, efter dit ønske. Vi oprenser og graver jord og muld væk, og graver også ud til sokler. Støbning af sokkel til afsætning af hus, lager eller tilbygning mm. klarer vi også med vores sidste nye og moderne opmålings udstyr bl.a. nivelleringsinstrument, laser scanner og satellit GPS.

Derudover har vi mange års erfaringer med pælefundering/pæleramming med mindre borerigge. Pæleramming benyttes i forbindelse med byggeri, hvor der er behov for at forstærke fundamentet og skabe stabilitet. På steder hvor der ikke er plads til store maskiner tilbyder vi også at presse pæle ned under eksisterende sokler.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at få opfyldt dit ønske, om det er stort eller småt. Send en mail eller ring til os, så finder vi det helt rigtige tilbud til dig og dit byggeprojekt.​​​

Kontakt

Ferslev / Skørping Entreprenør A/S​

​Nøvlingvej 264, Ferslev, 9230 Svenstrup

CVR: 25821386

Telefon: +45 98 38 17 72

Mobil: +45 40 58 17 72

E-mail: ​ferslev@maskinstat.dk

Læs cookiedeklaration​

Brug for en specialist?

Bestil service nu!

+45 98 38 17 72