Elever i firmaet

HAR DU INTERESSE?

​For Ferslev/Skørping Entreprenør A/S er det vigtigt at uddanne de unge mennesker der har en interesse og kunst inden for vores branche. Vi har stor interesse i at hjælpe de unge videre med deres uddannelse indenfor Entreprenørbranchen og få deres drøm tættere. Ferslev/Skørping Entreprenør A/S er en virksomhed i stigende vækst, hvilket betyder at det oftest går stærkt for sig. Men stadigvæk har bibeholdt firmaets værdier med ordentligt arbejdes og personale forhold for alle medarbejder, lige såvel som kommende elever.

Ferslev/Skørping Entreprenør A/S uddanner Anlægsstruktør, Godschauffør og Entreprenørmaskinmekaniker eller lignende uddannelser. Det er firmaets mål at uddanne 2 elever/lærlinge om året - skal du være en af dem, skal du være mere en velkommen til at sende en skriftligt ansøgning til Ferslev@maskinstat.dk eller ringe på 9838 1772, for at høre nærmer om dine fremtidige muligheder i Ferslev/Skørping Entreprenør A/S.

Hvis det har vækket din interesse og mener det er lige noget dig, skal du være klar på at arbejde under åben himmel, i alt salgs vejr. Udover at være faglig dygtigt til dit fag skal du også være åben, ærlig og smilende, samt tage enhver udfordring med et smil på læben. Samtidig med at du er service minded over for kunder og kan være en del af det fællesskab, som medarbejderne i Ferslev/Skørping Entreprenør A/S har med hinanden.

Vi står her i firmaet med åbne arme og gælder os til at høre fra dig. Ring gerne for mere info omkring en elevplads, hvis det har vækket interesse hos dig.

VORES NUVÆREN​DE ELEVER:

​Casper Lykke

Entreprenørmaskinmekaniker​

​ADRESSEOPLYSNINGER

Ferslev / Skørping Entreprenør A/S

Nøvlingvej 264

9230 Ferslev, Svenstrup J.

KONTOR ÅBEN​

Man - Fre   ​07:30 - 15:30

Lør - Søn    LUKKET