Vi er IKKE STØRST - MEN BEDST

OM OS​

Ferslev/Skørping Entreprenør A/S er et veletableret firma, som har mange års erfaring inden for entreprenørbranchen. Vi kan med stort smil og stolthed sige at vi har været inden for branchen i 25 år.

Vi beskæftiger til daglig 15 medarbejdere, som udfører mange opgaver indenfor vores fag som udgravning af grunde, sætning af sokkel, knusning af beton, mobil knusning af grene, kloakarbejde og vognmands kørsel;

Ja, listen er lang over de mange forskellige opgaver, som vi udfører

Ferslev/Skørping Entreprenør A/S er så heldige at de har været med til at uddanne mange elever igennem årene, primært unge mennesker som vil have struktør- eller chaufføruddannelsen. Siden 2015 er vi i firmaet blevet godkendt til at have 2 elever til uddannelse i specialet Entreprenør masnikmekaniker.

Alle vores kompetente medarbejdere, har mange års erfaringer inden for entreprenørbranchen, eftersom de har været ansat ved firmaet i mange år. De er uddannet indenfor forskellige fagområder og kan derfor deres fag til hudløshed. Det gør at de nemt kan varetage mange forskellige arbejdsopgaver i firmaet, og for dig som kunde med vores moderne maskinpark.


SØGER DU LÆRER​PLADS?

Vi har stor interesse i at hjælpe unge mennesker videre med deres uddannelse indenfor Entreprenørbranchen. Og derfor står vi, her i firmaet med åbne arme, hvis du skulle have interesse i en lærerplads hos os.
Gå gerne ind under vores medarbejdere i menulinjen og læs om vores nuværende elever. Vi ser frem til en henvisning.​

SÅDAN GØR DU

  • Send en ansøgning via mail ferslev@maskinstat.dk

​ADRESSEOPLYSNINGER

Ferslev / Skørping Entreprenør A/S

Nøvlingvej 264

9230 Ferslev, Svenstrup J.

KONTOR ÅBEN​

Man - Fre   ​07:30 - 15:30

Lør - Søn    LUKKET